Contact

P1080515Hoi, ik ben Carolien.

Door de jaren heen is mijn passie voor ezels gegroeid door met hen samen te werken. Van begin af wilden we meer met de ezels dan ze enkel het gras te laten kort houden. We wilden echt iets met hen doen. Wandelen lag voor de hand omdat we op die manier onze passie voor ezels konden combineren met buiten zijn en genieten van de natuur. Later, toen we de reuzenezels ontdekten, kwam daar de droom bij om ze te berijden. Eef Veenstra heeft ons geholpen om die droom te realiseren.

Ik deel deze passie al jaren met mijn echtgenoot en mijn drie kinderen. Ik heb ervoor gekozen om dit ook te delen met anderen. Naast mijn hoofdberoep als dierenarts, wil ik graag een bijberoep uitbouwen als ‘professioneel ezelwandelaar’. Ik hoop je binnenkort tegen te komen om je een stukje te laten delen in het plezier dat ezels aan mensen kunnen bezorgen. Je kan me bereiken via onderstaand contactformulier.

Tot binnenkort!

P1080550

Het contactformulier is tijdelijk buiten werking. Uw emails worden niet doorgestuurd. Wij zoeken een oplossing. Ondertussen kan u uw aanvragen sturen naar donkeydoezelwandelingen@gmail.com

Stuur ons een bericht

Vraag informatie of bestel een wandeling

*
*
*